Mysigt...

Jag blr så glad när det är jul, det är något speciellt med det...Sitter och kollar lite gamla bilder från både nyår och jul, visade för er i ett tidigare inlägg dukningen från förra året...hittade även en från året innan.



Tycker ni läsare att dukning är en viktig del när ni ska ha gäster.

Nu har jag jullov, underbart...så nu ska jag njuta av mina nära och kära, ska till och med på en liten shoppingtur med maken imorgon...utan barn:-)

Kommentarer
Postat av: Hanna

va skönt med jullov..jag får tyvärr vänta någon dag till! En fin dukning är alltid fint tycker..du brukar alltid lyckkas med det..=)

2008-12-16 @ 19:58:11
URL: http://handinhand.blogg.se/
Postat av: Tina

Väntar med spänning på inbjudan till så fint dukat bord...:D Å god mat...o dryck...o trevligt sällskap...till sena timmen. Och div. övningar...blåmärken. Hihi! :)

2008-12-16 @ 20:58:50
URL: http://tiniwiniskriver.blogg.se/
Postat av: Z-R

Det är sååå roligt när man får göra det extra fint. Håller på för fullt & planerar för min & syrrans 25-års fest på nyårsafton. Ska bli så roligt. Vår dukning kommer att gå i svart & vitt. Har fått tag på vita & svarta ballonger med. Längtar.

/ Z-R

2008-12-16 @ 21:12:05
URL: http://hemoinredning.blogg.se/
Postat av: Martina

Så skönt med jullov jag jobbar även på måndag sen ska jag också njuta. Jag tycker det är roligt att komma hem till någon som har ansträngt sig och gjort det fint med dukning. Min mamma gör alltid det så fint, hon ska tom ha servetter och ljus till frukost

2008-12-17 @ 20:14:18
URL: http://skepparegatan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0