En liten paus...

...är vad jag behöver just nu...mycket i skolan just nu och för att hinna med både det och familjen tar jag några dagar ledighet från bloggen...vi ses i slutet av veckan!

Kramis

Äntligen...

...fredag! Ååå, vad jag längtar efter denna dagen så fort veckan börjar...Och nu är den åter här, godiset och annat gott är redan inhandlat, till middag blir det kebab av något slag, jag längtar. Men först återstår en sista dag med högstadiets alla underbara elever, därefter ska jag hoppa in för ordinarie och hålla ett F&S pass vid 17, sedan börjar det, supermys i den stora soffan;)
Och till detta hör givetvis Idol och ikväll kör de rocktema, tufft!

Ha en underbar fredag!

Kramis

            

Min lilla tjej...

Oj, vilken dag! Igår var hela fritids i idrottshallen och körde lite redskapsgymnastik, min lilla tjej valde att hoppa bock. Enligt pedagogen gjorde hon ett fint hopp men hamnade lite fel och fick en aningens ont i armbågen. men, inget mer med det, sedan var allt som det brukar. Sent igår kväll vaknar hon av att hon känner smärta i armbågen och vi tar oss en titt, ojoj, armen hade svullnat till det dubbla. Inget att göra en att invänta morgonen, som följdes av ett antal samtal till bland annatt akuten, rådgivningen och till slut vårdcentralen. Vi fick en tid på vår lokala vårdcentral kl. 10.30, vi hinner endast sätta oss ner för att snabbt ge oss iväg igen, till röntgen tre mil härifrån, även där blev det en väntan men de kunde inte hitta något så de lindade in hennes arm och nu ligger hon här hemma och myser i soffan. Vila är det som gäller nu i fyra veckor framöver! Men jag kan medge att det känns bra nu trots denna långa och innehållsrika dag!

Mannen ligger nu och sover i och med att han aldrig fick gå och lägga sig imorse när han kom hem från jobbet. Och jag sitter med mitt te och försöker varva ner, imorgon kör jag sista vfu-n för denna utbildningen och ska se mig som flygfärdig nu!

Ha en mysig torsdag alla och ta hand om varandra!

KRAM


Onsdag...

Vädret ute kan beskrivas som kallt, väldigt kallt, men jag vet inte riktigt om det har gått under strecket. Idag blir det att sätta på sig nya mössa, vantarna och halsduken...mysigt!
Det som verkar vara extra besvärligt denna höst är att få barnen att använda sina vinterskor, Anton går fortfarande omkring med sina vårskor och...Han fick ett par jättefina kängor från Kavat, men han tycker att dem ska han bara minsann ha när det är snö ute...men hallå, hur ofta snöar det i Blekinge;)

Idag är det nu bara tre dagar kvar av Vfu-n, och på måndag är man åter på Högskolan, och allvaret börjar igen. Men som sagt, än så länge är det bara onsdag och dagen skall fördrivas med tre lektioner idrott, därefter blir det fikamys med Sofie och lille Olle och ikväll drar jag och Olivia till Kristianstad för att lyssna på en föreläsning om hälsa!

Jag kan även meddela att jag idag mår som en prinsessa(jaja, överdriver en aning)och ska ta denna dagen med storm. Ha en mysig onsdag alla ni där ute...Kramis






Lindex.se

Tisdagslistan..

Tid upp: 06.30, samma tid varje morgon, för då kommer maken hem från jobbet!
Frukost: Flingor och vaniljyoghurt
Dagens Outfit: Sjuklingkläder...det vill säga, mjukisbyxor och stooor t-shirt...
Humör: Sådär, magen den bubblar något enormt:(
Gjort: Begav mig till skolan för att hålla lektion men fick näästan vända tvärt i dörren och nu sitter jag i soffan med en mugg te i handen och ska snart bege mig till sängen...
TräningsPlaner: Ja, vi får se hur det blir med det, men tanken idag var att gå på KI-box...
Andra Planer: Vila...
Dagens ATT GÖRA: Vila...
TV pogram jag INTE missar Idag: Kan det vara så att de desperata fruarna gästar oss ikväll;)
Lyssnar på: Kan lova er att det är knäpptyst här idag...
Läser: En bok om idrottspsykologi...tenta om ca. tre veckor...
Bästa: Att jag nu har en stooor soffa som vi alla får plats i:D
Sämsta: Att jag inte mår så bra idag
Lillkilles outfit: Blåa chinos och tröja från Fix
Storskruttans Outfit: Svarta leggings och tuff tunika till
Väder: Blött, rått och kallt...
Dagens Citat, ordspråk, eller Tanke: Överdriv aldrig dina fel, det sköter dina vänner om(kloka ord från en god vän)


Så glad...

...blir jag av era söta, snälla kommentarer, det får en att fortsätta blogga, tack!

Nu är det som sagt höst och vinterjackor, mössor och vantar måste rotas fram, framförallt barnens...jag tycker att jag varje vår lägger dem på ett bra ställe och sen när väl hösten kommer kan jag knappt finna hälften. Det roliga är att jag då går och köper nytt, men ni ska veta att det gamla alltid råkar dyka upp ett tag efter...hihi...får verkligen börja bli mer organiserad!

Lila är en färg jag länge sagt inte ska komma in i mitt hem eller på min kropp...men nu får jag ändra på det, i alla fall när det gäller hemmet...lite lila har jag lyckats smyga in.
Det roliga var att min kära vän B var här förra helgen och hade en vacker blomsteruppsättning med sig i lila nyanser...nästan som att hon misstänkte något;)





Har även roat mig med att omorganisera kuddarna på soffan...igen. Kul att kunna förändra...eller?




Nu ska jag ta det lugnt i soffan efter en löptur på 1 mil! Kramis alla!

Söndag...

...återigen, som varje söndag inleddes även denna med ett F&S-pass. Och nu sitter man och tar det lugnt i soffan ,medan degen jäser i köket...mums, kanelbullar! Har haft en fullspäckad helg, men nu lägger jag äntligen ut bilderna på soffan!





Vad tycker ni? Ska fåtöljen få vara kvar, eller ska jag sälja även den?







Vad tycker ni om lampans placering?


Min nya glasvas jag inhandlade på Borett i Kristianstad igår! Mycket trevlig inredningsaffär!


Även dessa lyktor kommer därifrån


Nehe, nu är det återigen dags att knåda degen, denna gång till snurror;) Hoppas ni får en mysig söndag, de ska vi ha!

Kramis




Fredagsmys...

...ordet på allas läppar nuförtiden;) Men visst är det mysigt!?

Kan lova er att det blev extra mys här ikväll, soffan kom som sagt idag. Nu får vi plats allihopa utan några som helst problem. Blev till en början lite orolig att den var en aningen för stor, men jag börjar så smått vänja mig.

Idag hade jag besöket från högskolan och kan berätta att jag är mer än nöjd, det gick strålande...nu vill jag bara ta examen och ge mig ut i verkligheten!

Imorgon drar jag och mor min till Kristianstad, hon ska nämligen införskaffa sig nya glasögon och vill ha mig med som smakråd...och jag kan ju inte tacka nej till något sådant!

Ha en fortsatt bra kväll!

Kramis

Ojoj...

Kan lova er att det har varit full rulle här idag, med sjukt barn, planering, genomförande, soffinköp...

Ja! Vi köpte soffan idag, men inte någon av de jag har bloggat om, utan en annan som vi varit lite osäkra på på grund av soffans kuddar...men efter lite styling i möbelvaruhuset så slog vi till! Vi blev nöjda hela familjen, för alla fick följa med och provsitta;) Soffan kommer imorgon så jag återkommer med bilder då!

Hittade en bild på deras hemsida, och som ni ser är det mycket kuddar, men de ska omorganiseras;)



Imorgon väntas en aningen nervös dag på grund av besök från högskolan, men det ska nog gå bra!

Nu väntas snart ett F&S-pass som jag ska hålla i!

Jaha...

...då var den såld...soffan! På lördag blir den hämtad och då står vi utan soffa...ojoj. Så nu behöver jag lite tips ifrån er. Vi behöver en soffa som är max 3 meter och svart...gärna nån sorts divan eller öppet avslut. Det är inte lätt detta, men riktigt skoj...äntligen fick jag min vilja igenom;)

Denna är snygg, kommer från Mio...


Nehe, nu ska jag fortsätta kolla på Grey´s... och imorgon väntar ett tufft stationspass med elever i årskurs åtta!

Ha en fortsatt trevlig kväll...

Kramis

Äntligen...

...är soffan ute på Blocket, nu är det bara att vänta och se om någon är sugen på den! Jag vill ju ha en ny nu! Men det är bara att snällt vänta. Har lagt ett pris på 4000:-, tycker ni att det kanske låter dyrt?

Uppdatering: Soffan är såld! Tjohooo...

Klicka för att se nästa bild

Idag är det återigen Vfu och idag fick jag även ett mail från min lärare på högskolan som meddelade att hon kommer på fredag...hmmm, vad ska jag hitta på för skoj?

Åååå vad jag längtar till helgen!

Så fint...

För ett tag sedan fick jag hem detta vackra halsband, efter att ha gjort en beställning av Maria. Besök gärna hennes blogg och se hennes vackra skapelser.

Idag är det åter Vfu(praktik) och även idag står det badminton på schemat, men sen hade jag tänkt att jag skulle röra om lite i grytan och bryta deras vanliga mönster, vi får väl se om det blir uppskattat.

Vilken vacker dag vi hade igår, det kompenserade verkligen söndagens tråkiga väder, jag gav mig ut på en härlig löptur, men kan erkänna att det var riktigt kallt när man kom in i skuggan, börjar bli dags för vantar och mössa nu.

Ha en härlig tisdag på er!




Sovrum...

...det får bli två inlägg idag;)...Lite bilder från vårt sovrum!



                            

Har beställt lite nytt från H&M-Home som kommer att pryda sängen...men det skulle inte komma förrän vecka 44...men den som väntar på något gott...


Måndag...

...och då var det återigen dags för praktik, och idag var det badminton på schemat. Gick väl helt ok, men det är alltid svårt att komma in så här och ta över den andre lärarens roll. Nu sitter jag i mitt vardagsrum på grund av att det är ett stort hål i schemat, och tänkte då att det är lika bra att slänga in ett inlägg. Har precis avnjutit en mugg kaffe och två äggmackor och ska snart bege mig tillbaka till skolan.
Gårdagen var ingen rolig dag om man ser till vädret, men det blir ju vad man gör det till! I lördags hade vi bebisbesök här, lille Leon! Anton var så snäll och lånade ut ALLA sina nallar till Leon...



Har även glömt lägga ut bilder från lillkillen kalas...kan säga att han var supernöjd med dagen!




Hoppas ni får en bra måndag alla...

Söndag...

...ja, och så var vi återigen här...denna dag då man aldrig vet vad man ska göra...helst av allt vill man bromsa tiden så att det inte blir måndag igen!
Idag ska det först jympas sedan blir det simhallen med hela familjen...
Återkommer ikväll, för nu måste jag ta på mig mina röda F&S kläder och bege mig ner till hallen!


Fredag...

...en härlig dag, då vet man att helgen har börjat...dock blev det en rätt så hektisk dag för mig. Hade min första vfu-dag idag(praktik)...så mycket introduktion, vad som skall hända och vad jag skall göra. Men det gick som en dans;)
Sedan begav jag mig till Lindex för att spendera min eftermiddag där. Jag kan erkänna att det inte är det bästa ställe att arbeta på...slösar mer än jag tjänar;) hihi...
Idag blev det faktiskt ett par jeans för 299:-, det kan nästan inte bli billigare...hur snygga som helst!


Cool tröja till en cool liten tjej...



...och en lila till en cool kille;)


Hoppas ni får en mysig fredagskväll, själv ska jag nu dricka min rom&cola som mannen har blandat till mig;) Imorgon blir det Lindex igen...

Kramis

Nya inköp till barnen...

Lillkillen skulle till ögonläkaren i Karlshamn idag och då passade mamman på att även shoppa lite, denna gången endast till barnen. De har en underbar barnklädesaffär i centrum som heter Bus och rackartyg, de har även en onlinebutik, besök gärna denna...Nu har de även "Ta 3 betala för 2" på alla Molokläder...i like, så det blev en klänning, en byxkjol och ett par jeans som följde med hem!
Jag slank även inom Exit och fick med mig en kasse ut!

Byxkjolen till tjejen...


Klänning/tunika till tjejen...


Jeansen och ett par byxor från Exit till killen...


Prag...

...vilken underbart vacker stad, om man håller sig till innerstan så att säga...åker man nån kilometer utanför känns det som att man har färdats 40 år bakåt i tiden...
Vårt första stopp på resan var universitetet den vi både skulle besöka och övarnatta på, tyvärr har jag inga bilder därifrån, men kan meddela er att standarden var långt ifrån vad den är här. Vi slussades ut fyra i varje rum, men då endast killar och tjejer för sig:-)
Vi lämnade våra väskor på rummet och gav oss ut...på stan...



     



     







     





Nu drar jag...

...till Prag! Vi ses på onsdag kväll alla kära läsare...Ha en underbar måndag på er imorgon och så hoppas vi att blåsten avtar...

Kramis

Soffa igen...

..jag har tidigare nämnt att jag vill ha en ny soffa i vårt vardagsrum. Nu har jag då äntligen funnit den som jag skulle vilja ha, men saken är den att vi inte får plats med den som det ser ut nu. Vi har för närvarande vår tv på kortsidan av rummet, vilket gör att soffan står mitt i rummet med en bredd på 3,30, soffan jag vill ha är 3,20. Detta blir väldigt trångt, så istället tycker jag att tv:n kan flyttas till den långa väggen...men...detta tycker maken är en dålig idé. Han menar att vi då både kommer att skymma fönstret med soffan och att solen kommmer reflektera in i tv:n...vilket då inte ska vara bra...vad vet jag. Då kontrar jag med att vi faktiskt har lameller som kan dras för när detta behövs...men, men...vi får väl se, han får smälta idén lite och så får jag ta upp detta vid ett senare tillfälle.

Det har sedan igår eftermiddag blåst storm här nere i södra Sverige...men nu verkar det lugna ner sig. Barnen ska gå Blekingelunken imorgon och då hoppas jag för deras skull att vädret är ok, allt är bra så länge de inte blåser iväg;)

Kalaset igår gick strålande och vi hade en glad kille som hade fått det han önskade sig...Lego i massor!

Nu ska jag dricka mitt morgonkaffe och invänta jympapasset jag håller på söndagar kl.11.00 på F&S...välkomna omni har vägarna förbi;)

Här är soffan jag skulle kunna tänka mig...kommer från EM.



Eller denna från Svenska hem







Usch...

...vilket väder, det öser verkligen ned. Idag gäller det att ta på sig något mysigt och vad passar inte bättre då än en mysig kofta från Odd Molly!



Så här ser det ut hos oss idag...


Hur ser det ut hos er, är det lika blött?!...
Idag är det då kalasdax, allt är nästan fixat, lite småfix kvar bara!

Fredagsmys...

...med popcorn, salta pinnar och idol!
Har äntligen jobbat färdigt mina timmar, kan erkänna att jag är riktigt trött nu. När jag väl kom hem från jobbet var det dags att sätta igång med tårtorna som skall ätas upp imorgon...
Nu är det soffläge som gäller och ett glas vin...myyyyys...
Hoppas ni har en underbar fredag!

Dessa underbara blommor fick jag av min underbara mamma idag...


Det färdiga resultatet...imorgon ska även ett gäng m&m:s slängas på(sonens önskan)...



Brrrrr...

....hjälp, glömde ta in mina olivträd igår...hoppas, hoppas de klarar sig! Är det någon där ute som kan något om olivträd, och hur mycket de tål, jag vill ju inte att de ska "dö"...

Idag väntar en hektisk dag, jag ska först vikariera som träslöjdslärare(japp, ni läste rätt), för att därefter ge mig iväg till Lindex...härliga kontraster. När jag väl är hemma, vid sådär halv sju är det dags att ge sig på tårtorna, för imorgon blir det kalas för vår kille!

Detta inhandlades på Lindex för att användas när jag jobbar...





Bilder lånade från Lindex.se

Idag är det ingen vanlig dag...

...för idag är det Antons födelsedag!!! Idag fyller vår lille kill 6 år och vi ställer oss frågan, "var har dessa åren tagit vägen"... Idag blir det tyvärr inte mycket firande på grund av skola, jobb, etc. Istället blir det extra kul på lördag, då ll kommer hit och firar honom.
Ha en bra dag(här ösregnar det)!


RSS 2.0