Måndag

Helgen går fort, när man har roligt. Helgen spenderades i Göteborg på tu man hand, det var dags för tävling igen! Men som sagt, helgen gick fort och söndagen spenderades i soffan. På söndagar brukar vi ha filmkväll hela familjen, vi hyr någon äventyrsfilm som passar alla. Denna gång föll valet på "Avatar", lite osäkra var vi allt, men den var helt ok.

Idag är det då återigen måndag, jobbar hela veckan lång. Köket står just nu stilla i väntan på bänskivan som beräknas anlända den 28 maj, så fram tills dess finns det tyvärr inget att göra. Till vår glädje har vi i alla fall en kokplatta att laga mat på(Tack Tina) och underbara föräldrar som bjuder titt som tätt.

Ha en bra start på veckan!

Kommentarer
Postat av: jenny ~ mammanochkidzenpunktse

Skönt o se att du öppnade bloggen igen! Trodde kanske det hänt något allvarligt!Ska bli kul o få se köket i sin helhet sen...Kraaaaaaaaaaaaaaam!

2010-05-03 @ 19:53:02
URL: http://www.mammanochkidzen.se
Postat av: Linda

Vi kolla oxå på Avatar igår...jag va oxå lite osäker, Jonatan är ju ändå bara 6, snart 7. Men jag tror att det funkade bra :-)

2010-05-03 @ 21:19:44
URL: http://lindaingvarsson.blogg.se/
Postat av: Linda

Oj 28 maj, det var ingen dålig levaranstid på den du, skönt med snälla vänner och föräldrar som kommer till undsättning i en sådan situation.

Kramkram

2010-05-03 @ 22:30:30
URL: http://uppochnervandahuset.se
Postat av: cecce

Hej!

(Har du tagit bort ditt lösen?)

Vad trevligt med filmkväll!! Kanske något vi borde införa i våran spretiga familj! Låter mysigt!!Förstår att det är jobbigt att vara utan kök:-(

Det är liksom husets hjärta men antar att det blir fint när det är klart.Nu har jag sprungit som en tok och jag är trött!!Kramar

2010-05-03 @ 23:28:37
URL: http://ceccesblogg.blogg.se/
Postat av: Tess

Glömde skriva...din sida på bloggen...den ligger längst ner...=/ Alla Kategorier ..arkiv...osv.KRAMEN

2010-05-04 @ 18:08:14
URL: http://tessbloggar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0