Nyårsafton...

Tog Sues utmaning med att lägga ut outfiten för ikväll! Gör gärna likadant och lämna en liten kommentar i hennes blogg så att hon kan se hur snygga ni är...


Kan även meddela att loppet gick ok, men det var en prestation som heter duga, kylan gjorde det jobbigare att andas, termometern stod på - 10...

Här är mitt bidrag, inte bästa bilden, men den får duga...

Kram och gott nytt år på er alla!!!


Imorgon...

...händer det grejer, jag och maken firar vår 6-åriga bröllopsdag
far min skall firas 
jag ska springa loppet som på något sätt skall knyta ihop säcken...

ett helt år har passerat, mycket har hänt...

min lärarexamen närmar sig...
jag är stor nu...
ska snart bege mig ut i arbetslivet...

oj, att fyra och ett halvt år kan gå så fort...var tar tiden vägen

Nu blickar jag framåt och hoppas att 2010 skall bli lika händelserikt

Årets bästa ögonblick...semestern i Kroatien...

Mys...

Färdigjobbat för idag och nu blir det soffläge och nån film maken har fixat..."Inglorious bastards"(tror den heter så)...Imorgon är det återigen jobb som väntar...på Lindex(för er som inte vet;)...

Igår hade vi myskväll hos mor och far...tog några bilder men tyvärr är kvalitéen inte den bästa!



Kramis

Ny vecka...

...nya utmaningar, är det inte så...man lägger det som varit bakom sig och fokuserar helt på det som väntar på en...Denna vecka är det säkerligen nyår som är den största händelsen...det sker förberedelser. Vad ska handlas? Vad ska drickas? Och den största frågan av dem alla! Vad ska man ha på sig? Ja, visst är det underbart, att alltid ha något att blicka fram emot.

Idag är det återigen jobbedag för mig, men innan dess ska jag sitt vid datorn och skriva lite...Rean är säkerligen fortfarande i full gång, men förhoppningsvis kommer det lite nytt till buriken idag...snygga, härliga vårkläder!

Jag måste även erkänna en sak...Jag saknar snön!  Åååå, vad jag vill att den skall falla igen...nu är det bara blött, tråkigt och kallt...

Så här ska det se ut...


Ha en underbar dag!

Kramis

Nu är julen över...

...bara sådär...vips, borta...

Man förbereder, handlar, fixar, donar och framförallt stressar...sen kommer den stora dagen, alla är förväntansfulla, det ända barnen väntar på är Tomten och alla hans paket! Sen är det bara över och man sätter sig ner och funderar över om det är värt allt, all denna stress och hysteri...Ja! Klart barnen ska ha paket, givetvis...men var går gränsen...hur många ska de egentligen få?...

Nästa år åker jag mer än gärna bort...till någon mysig stuga i fjällen, med öppen spis och bara en massa mys...det hade varit något! Tål att funderas på!

En nöjd liten kille i sin nya hockeyutrustning!


De senaste dagarna har varit mysiga. julafton firades först här hemma med familjen med några enstaka klappar för att sedan äta lite mat hos svärföräldraran...därefter var det hem till mor och far som gällde! Juldagen spenderades inomhus, jag och maken hade lite kvalitetstid ihop...barnen och deras morbror med respektive var nämligen på bio och såg "Alvin och gänget"...väldigt uppskattat...Tack käre bror!


Annandagen spenderades på jobbet mellan 8.00 till 16.30...ja, jag säger bara...fy för denna rean! Att folk bara orkar att ge sig ut och trängas och köa för lite kläder och annat tjafs!...Jaja, jag erkänner att en liiiten Lindexpåse fick följa med hem;)...Väl hemma bestämdes det att barnen skulle spendera kvällen hos farmor och farfar och jag och maken skulle se den sista delen av Stieg Larssons triologi..."Luftslottet som sprängdes"...Så bra även denna!


Idag är det slappedag med lite middag hemma hos mor och far om en stund, sedan väntar tre dagars arbete plus lite fix med uppsatsen! Ha en fortsatt bra helg!

Kramis

God jul!!!

Tomtegröten är uppäten...julklapparan som tomten lämnade inatt är öppnade...barnen är glada, nöjda och uppspelta...finkläderna är strukna...julmaten väntar...och ännu fler klappar att öppna!

Idag är en fullspeckad dag, först firar vi här hemma med lite mys och några få julklappar, sedan tar vi en promenad bort till barnens farmor och farfar där lever- och morotslådorna väntar! Och jag har lovat att i år ska jag smaka!

Efter Kalle Anka drar vi vidare till min mor och far där ännu mera mat och annat gott väntar! En underbar dag med andra ord!

Ha en underbart God jul alla nära och kära!

Härlig bild från semestern i Kroatien i somras!


Dan före...

...dopparedan! Ja, då var vi här...dan innan julafton! Barnen är lite småexalterade och undrar vad som komma skall, inte mycket tjat om själva paketerna utan om de kanske ska få sig en skymt av Tomten! Hoppas, hoppas...

Idag är det jobbdag för mig, först en mysig julfrukost med personalen på Lindex(inklusive lite julklappsbyten), sedan jobbar jag fram till 18.00...Halsen ömmar tyvärr och jag känner mig allmänt slut i kroppen...vem vet, den kanske försöker tala om att det är lite för mycket nu, att jag kanske måste "coola" ner lite. Men snart är jag ledig i två dagar och då ska jag inte lägga en tanke på skolarbete utan bara mysa med nära och kära!

Barnen myser framför tv:n innan det är dags för fritids, sedan tar de riktigt jullov, för nu är maken ledig i nästan 2 veckor...härligt för dem!

Bilder från avslutningen...



Mys...

Jag har nu lagt uppsatsen åt sidan. Har myst lite med sonen i soffan, som nu spelar sitt nintendo istället(kan ju imte mysa med mamma hur länge som helst). Det är bara mamma och son hemma så man får ju passa på!

Amanda har åkt hem till sin kompis och ska sova där inatt, hon var så glad när hon packade sin lilla väska!

Ha en mysig fortsatt måndag!


Syns det att han precis tryckt i sig en rocky road;)


Måndag...

Efter en hektisk helg med massa jobb sitter jag nu och tar igen det jag missat på annat håll...nämligen uppsatsen. Den börjar tar sig och det känns riktigt bra, inlämningen för denna är 8 januari, kan tyckas länge till, men med alla helger så kommer det att gå snabbt. Och tänk all denna snön som fallit, det gör det en aning svårare att ta sig några mil hemifrån, men jag älskar detta, äntligen en jul med snö...jag är som ett litet barn, och gör gärna en och annan ängel i snön!

Medan jag nu sitter och skriver lugnar jag mig med att samtidigt lyssnar på Enya, en underbar sångerska som får mig att då och då finna ro.

Ha en bra start på veckan...

Sist jag fick uppleva så här mycket snö var när jag var uppe i fjällen...





- 10...

Tanken var att jag denna morgon skulle ta en välbehövlig löptur...men inte när jag såg hur kallt det var...brrrr...Istället blev det mys i soffan med barnen, alltid mysigt att ta det extra lugnt en lördagmorgon.



Denna helg är det jobb som gäller för mig, ska både jobba lördag och söndag. I vanllig ordning har vi inte öppet på söndagar, men i och med att julen närmar sig så måste det ju erbjudas massa fint till kunderna! Har inte jobbat på ett bra tag nu så troligtvis kommer det följa med ett och annat hem!

Avslutningen i kyrkan var mysig och barnen sjöng för allt vad de hade...så söta. Amanda spelade blockflöjt med sin klass och Anton och hans klass sjöng "Mössens julafton"... Så här fina var de...


Ikväll ska vi hem till goda vänner, vi träffas alltid några dagar innan jul...en liten tradition vi har. Barnen byter julklappar och vi äter och dricker massa gott! Så efter jobbet blir det att köra raka vägen dit!

Nehe, nu ska jag gå och göra mig vaaacker...;)

Ha en mysig lördag alla söta bloggisar!


Äntligen...

...är snön här, hur underbart som helst! Detta är riktig jul, nu kommer man verkligen i stämning! Själv känner jag mig en aning konstig idag, sådär seg i kroppen:( Inget skoj alls...Men det går väl över...

Igår bakade jag och barnen saffransbullar, riktigt goda blev de. Och när jag väl hade fått dem i säng(barnen alltså)fixade jag ett gäng "Rocky roads"...Mums!

Idag har barnen julavslutning i kyrkan, både lillkillen och tjejen ska framföra något med sina respektive klasser, det kommer bli så mysigt...

Tjejen ska ha sin nya kjol på sig, vilken söt liten donna hon kommer att bli!

Lindex

Ha en mysig fortsatt dag!

Kramis

Granen...

...står så grön och grann i stugan, granen står...tralalalala lala...





Bilderna är tagna med mobil, därav den lite sämre kvalitén...

Japp, den fick flytta in igår, vår lilla plastgran...helst av allt skulle jag vilja ha en fin kungsgran, men det är svårt att hitta en liten nätt i rätt storlek...sedan vi köpte soffan är det svårt att få plats med annat...


Idag sätter jag mig i bilen och beger mig till kristianstad återigen, hoppas bara vädret håller sig lugnt. På väg hem igår kan jag lova er att det snöade, men de jobbigaste ä att många kör så himla sakta, och då menar jag riktigt sakta...man kommer aldrig hem!

Ha en mysig onsdag!

Kramis

Pysslig...

...ja, jag försökte i alla fall. Alla är så duktiga och fixar egna julkreationer, utom jag...men idag tänkte jag..."jag kan väl ge det en chans"...och vips...

Vad tycker ni? Kanske inte så avancerat, men ändå;)


Fortsatt mysig kväll!

Tisdag...

...den 15 december...snart kommer han med stort H...ja, jag pratar om Tomten! Har ni varit snälla i år? Känner ni att ni förtjänar ett fint paket av denne store herre? Eller, ni kanske inte ens tror på honom?

Min flicka Amanda, som redan hunnit bli 8 år, tror stenhårt på honom..."ja mamma, klart tomten finns, vem är det annars som ger oss alla paketen"...och sådant vill man inte förstöra, lika bra att tro så länge man kan..hon kommer till insikt en vacker dag!

Och snart är det ju även nyår, här ska det firas stort...en sak är att jag och maken firar vår bröllopsdag just denna dag...det är sex år sedan nu!


Nyår för två år sedan...

Nehe, nu är det dags att klä sig varmt och bege sig till Kristianstad för lite uppsatsarbete!

Ha en bra tisdag alla mysiga bloggisar!

Kramis

Kall morgon...

...till och med lillkillen höll med som annars "aldrig" fryser!




Ja, en ny vecka är här med nya utmaningar och annat skoj! Senaste dagarna har varit fullspeckade med bland annat ishallsbesök, simhallsbesök, pass, jobb och annat skoj! Igår hade jag mitt sista ordinarie pass för denna terminen och till våren kommer jag och en annan ledare istället köra stationsjympa! Ett roligt medelpass där man efter halva passet delar in sig i fyra grupper och roterar bland olika styrkestationer...effektivt...

Idag skall det jobbas på uppsatsen, nu gäller det att vara så effektiv som möjligt!

Ha en bra måndag!

Bytte matta i badrummet, behövdes lite färg!

Såååå fin...

...visst är den?


Odd molly

I lööööv...

Fredagsmys på er alla...

Ikväll blir det mys i simhallen med familjen!

Kramis

Luciatåg...




Inköpen är gjorda på Village


...nyss hemkommen från ett supergulligt luciatåg bestående av 31 stycken söta sexåringar. Och de sjöng, ja oj, vad de sjöng...
Idag ska jag försöka vara effektiv, först ska jag iväg och diskutera ett jobb som blir tillgängligt i vår, sedan ska jag försöka jobba på uppsatsen...för att i eftermiddag ha tid att åka till ishallen med barnen...köpte nya skridskor till Amanda igår, så nu kommer hon bli en riktig isprinsessa...

Igår hamnade jag och Cilla på stan efter att vi hade tröttnat på det vi höll på med...och jag hittade minsann lite smått och gott! Inköpen ser ni på bilderna ovan...(eller ja, några av dem i alla fall)

Ha en mysig torsdag!

Kramis

Ännu en ny vecka...

Känner även ni att tiden går väldigt fort? Jag känner absolut av det, timmarna räcker på något sätt inte riktigt till.
Jag försöker organisera och planera mina dagar väl, men ändå är det något som måste lämnas åt sidan. Ja, jag
kan ju erkänna att denna höst har varit en aning speciell, med en c-uppsats efter sig, plus allt annat som måste
göras. På något sätt får jag helt enkelt skylla mig själv, men ändå inte...svårt...Men nu är jag ju snart färdig och tacka vare goda studiekamrater, familj och goda vänner(inga namn nämnda, ni vet vilka ni är) som finns där för en, har det fungerat helt ok.

Nog om det, helgen spenderades som sagt i Malmö, men den mesta tiden spenderade jag i en bowlinghall och försökte heja fram min man till en finalplats, men tyvärr räckte inte mina rop;) Och någon direkt shopping blev det inte heller, kan det vara så att man egentligen har allt man behöver...men visst är det alltid skoj med något nytt!? Men, något litet fick följa med, men då endast till mig själv! Bra att kunna unna sig slälv, håller ni inte med?Och tack vare två undebara tjejer (även de tävlade i samma tävling som min man)vid min sida blev shoppingen mycket enklare...Ni är för söta, ni vet vilka ni är;) kram till er!

Idag har jag hunnit med en löptur, lite plugg och mys med barnen...och nu, mys i soffan!

Kramis

Ett av mina få inköp, en söt stjärna från Bolagret...


Ena ljusstaken med ett sött lite hjärta...


Iittalavasen fylld med fina ting...

Kvällen är här...


Smet undan lite från soffan, tänkte få iväg ett litet inlägg...vi sitter och myser och tittar på idol. Jag gillar verkligen Calle, vilken kille!

Idag blev det åter lite arbete med uppsatsen, skönt att ha kommit igång med den(B-uppsatsen)på riktigt! Och jag fick träna denna veckan, kom hem lite tidigare och passade på att springa en mil, underbart!

Imorgon skall vi upp halv sex...min man spelar redan vid nio så därför detta tidiga uppstigandet...hoppas jag hittar det jag söker...nehe, nu kallar de på mig!

Lite bilder från kvällens vardagsrum...






Ha en mysig fredag...ja, det som är kvar av den!

Fredag...

Underbara dag...ååå vad jag längtat efter dig...Fast jag får hålla mig några timmar till, först ska jag bege mig till

Kristianstad för att färdigställa enkäter så dessa kan komma ut nästa vecka! Sen ska man hem för att starta

denna underbara dag, äta något gott. Ja, till och med drcka nåt gott, till maten;). Det tråkiga är att vi ska stiga

upp klockan 05.30 imorgon, för att bege oss till Malmö, där jag ska shoppa och maken ska tävla! Hoppas jag hittar
de julklappar jag söker, det är ju en fördel! Ha en underbar helg alla, så ses vi efter helgen!

Kramis

Omorganisation på ljusbrickan...julpimpad med andra ord;)


Sååå glad!

Ja, ni vet tentan jag skrev för tre veckor sedan...JAG KLARADE DEN!!! Underbart, ett steg närmare examen nu...sakta men säkert;)
Nu ska jag slänga mig i soffan...för det har jag gjort mig förtjänt av...Tjohooo!!!


Jag är så glad!!!



Mysig torsdagskväll på er...snart är det fredag:)

Utmanad...

Jag har blivit utmanad av Tess.

Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn.
Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord.
Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt,
får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar 2 ggr.
eller skriva ditt namn som svar (förutom fråga 1)

Här kommer mina svar:

1. Vad heter du: Ana
2. Ett ord på 4 bokstäver: Anka
3. Flicknamn: Amanda
4. Pojknamn: Anton
5. Yrke: Arkitekt
6. Färg: Askgrå (?)
7. Klädesplagg: ???
8. Mat: ???
9. Sak i badrummet: Antiage kräm;) haha
10. Plats/Stad: Angered(det första jag kom på)
11. En orsak att vara sen: Amandas(dotterns)dåliga morgonhumör;)
12. Något man skriker: Ahhhh
13. Film: "Armagedon"(stavas det så?)
14. Något man dricker: Apelsinjuice
15. Band: Alcazar...bra jympamusik!
16. Djur: Anaconda(hujedamej)
17. Gatunamn: ?
18. Bil: Audi(JA! Just en sådan vill jag ha...en A6) 
19. Sång: "All over again" Justin Timberlake

Så ja, jag gjorde så gott jag kunde...ni som känner er manade att utföra denna utmaning...gör gärna det!

Ha en bra regnig(i alla fall här)dag!




Snälla tomten...

Jag har varit en jättesnäll flicka i år och önskar mig verkligen denna...

...och gärna den i svart...så om du råkar vara inne på min blogg och ser detta, lämna en sådan under min gran på julafton!

Ha en mysig dag, här är det äntligen minus och julkänslan börjar sakta krypa fram!

Kraaaaam!!!

Brrr...

Kan det vara så att vintern är på ingång...på riktigt. Utanför ser man hur frosten bitit sig fast på bland annat gräsmattan, buskarna...och bilen...blir det så här imorgon bitti blir det till att avsetta tid till skrapningen!

Idag har det varit uppsatsskrivande för hela slanten, först iväg till Kristanstad för att möta upp Cilla, sedan tillbaka hem på eftermiddagen för att träffa Olivia...som vanligt full rulle;) Jag vet inte hur jag ska få timmarna till att räcka till, men det blir träningen som får stå till sidan denna vecka:( Men jag får kompensera det nästa vecka istället;)...

Till helgen bär det av till Malmö för lite julshopping och annat skoj, ser fram emot denna helg!

Har även idag hunnit med lite fix här hemma...julpyntet som jag satte upp i köket kändes inte rätt, så jag har nu ändrat det...Känns mycket bättre nu!


Nehe, nu ska jag lägga mig och vila lite i soffan...




Kramis


RSS 2.0