Veckan går mot sitt slut...

Ja, så var detta sportlov över, men vilket sportlov, snö hela veckan lång. Kan lova er att det var ett bra tag sedan det var så här sist. Men nu börjar snön här nere i söder töa bort, vilket ger en förhoppningar om att våren är på ingång.

På söndagar kör jag som ni kanske vet mitt pass och efter detta var slut möttes vi av solens strålar när vi steg ut genom dörren! Helt underbart, så när några småsaker skulle inhandlas i affären följde även en bukett tulpaner med hem...älskar tulpaner...
 


Så vackert med vita krispiga tulpaner!

Även lite nya blommor fick följa med hem, kände för att plocka bort fejkblommorna(har tyvärr inga gröna fingrar)...Vi får väl se hur länge dessa överlever;)Helgen har även bestått som tidigare skrivet, besök av min käre bror...Vi åt, drack och hade trevligt med Melodifestivalen i bakgrunden(gillade Jöbacks bidrag starkt!)...Det var härligt att återigen få sitta ner och föra intressanta samtal med honom;) Inte sant bror?...

Min bror...


Nu ska barnen nattas för att vara så utsövda som möjligt inför den kommande skolveckan, ha en fortsatt trevlig söndag!

KramisVälkommen lördag...

...första lediga lördagen på ett tag. Jag har fortfarande kvar mitt jobb på Lindex, så det är där jag nuförtiden spenderar mina lördagar...men inte mig emot, kommer alltid hem med ett leende och en kasse med något fint i. Tjejerna jag jobbar med där är något utöver det vanliga, och jag är lika glad varje gång jag får tillfället att jobba ihop med dem. I april åker alla i personalen till Malmö för en weekend och då vet man aldrig vad som kan hända, hihi;)

Idag kommer min käre bror på besök, han bor och jobbar i Växjö och har inte varit "hemma"sedan jul, så han är saknad. Tyvärr kommer inte hans söta sambo Hanna att kunna följa med, det är hennes jobbhelg!

Idag är det även matchdag för min make, förra helgen slutade tyvärr i förlust så troligtvis är de extra taggade idag!

Lilltjejen skall spendera några timmar i stallet, hennes nya intresse och något hon verkligen älskar. Så jag hoppas att hon har funnit sitt intresse, lite tråkigt för mig i och med att stallet inte direkt är ett ställe jag spenderar min lediga tid i. Men, så länge hon är glad och lycklig är även jag det!

Gårdagen hos Tina var otroligt mysig, vi spenderade mestadels av tiden i hennes otroligt vackra kök...går inte att beskriva det med ord...

Nu är snart denna veckan slut och jag ser fram emot nästa!

Kramis

Ny bild i hallen...tryckt på brädbitar...tack Tina!

Hej igen!

Oj då, jag ser att det är ett tag sedan. Ibland känner man att timmarna inte räcker till och måste då omprioritera i livet och tyvärr var det bloggen som fick ställa sig i sidan. Men nu känner jag mig redo att ta tag i det igen, saknar det på något konstigt sätt, alla snälla och mysiga kommentarer från er alla. Och tack till er som ändå kikat in då och då!

Här fortgår vardagen som vanligt, min tjänst som från början var en 25% tjänst är en aning större nu, väldigt roligt med andra ord! Jag trivs som fisken i vattnet! Denna veckan har jag dock jobbat lite mindre på grund av att barnen har sportlov, det gäller att ta vara på alla dessa små möjligheter, om ett antal år vill de troligtvis inte vara så mycket med mamman;)

Idag är det äntligen fredag, jag älskar verkligen denna dag...den ska spenderas hos en god vän och hennes barn, kika gärna in på hennes blogg och se deras nyrenoverade kök, en dröm!

Imorgon kommer min käre bror på besök, har inte träffat honom sen nyår så jag kan lova er att han är saknad!

Lite förändring har det skett här hemma, färgen rosa har nämligen smygit sig in i sovrummet, till min mans stora fasa;)


Ha nu en mysig fredag!

Kramis

RSS 2.0