Halt...

Igår kväll fick jag och min springpartner ett spontaninfall och gav oss ut i snön i ca 40 minuter...Oj, vad vi gled omkring, men när vi väl var hemma igen känndes det skönt.
Idag däremot var det dags för genrepetion innan dansexaminationen, och ja, om man ska bli idrottslärare är det detta man först måste gå igenom. Repetionen gick mycket bra, men nu återstår ju "the real thing" imorgon. Var man finklädd var detta ett plus, så jag fick köra till Lindex en sväng och inhandla ett par strumpbyxor till min klänning jag bar på nyår för två år sedan...oj vad snygg man kommer att bli.
I min klass går det en underbar(eller många underbara)tjej(er), en som alltid får mig på gott humör. Sedan vi började idrotten tillsammans har jag hämtat upp henne vid tåget för att sedan köra vidare till Högskolan. På grund av detta har hon många gånger kännt att hon på något sätt måste återgälda mig, vilket jag å andra sidan aldrig tyckt. Men så idag kommer hon med ett paket till mig, ååå, snälla du. I paketet gömde sig fyra svarta snygga vinglas, wow...Man kan även se denna gåva som en avskedspresent, för från och med nästa vecka kommer vi inte att gå tillsammans mera. Jag kommer sakna dig vännen...Kram...

Kommentarer
Postat av: Tina

Ja, det var glatt på alla vis...kan man ju säga! Vilken snäll klasskompis du har...som kommer med paket! :)

2009-01-08 @ 21:14:39
URL: http://tiniwiniskriver.blogg.se/
Postat av: nepe

;( its so sad..

2009-01-08 @ 23:16:23
URL: http://neppas.devote.se
Postat av: nepe

;( its so sad..

2009-01-08 @ 23:16:38
URL: http://neppas.devote.se
Postat av: nepe

;( its so sad..

2009-01-08 @ 23:17:17
URL: http://neppas.devote.se
Postat av: Annika

Snyft. Åh vad gullig du är. Jag kommer verkligen sakna dig med, massor!! Det känns jättetråkigt att vi inte kommer gå ihop mer. Du får tänka på mig när du dukar fram vinglasen. Kramar till dig vännen!!!

2009-01-09 @ 19:15:05
URL: http://ankanan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0