Morgonmys...

Barnen har nu blivit bortskämda med att sova länge på morgonen och för att därefter förflytta sig från sängen till soffan. Där spenderas ytterligare lte tid tills föräldrarna tjatar på dem "att nu är det minsann tid att klä på sig och bortsa tänderna"... Och självklart ska det vara så när det är semester/sommarlov...de ska njuta till fullo.
Just nu sitter de i soffan med ett varsitt nintendo ds och spelar Super Mario Bros...ett spel jag själv underhöll mig med i mina yngre dagar...
Idag jobbar jag min sista dag...sex veckor har gått otroligt snabbt...nu väntas några veckor ledigt, sedan är det dags för studierna igen och detta ska förhoppningsvis bli min sista termin...


Uppe med tuppen...

...meningen var att jag skulle avverka ett löppass nu på morgonen, men ångrade mig och tar den i eftermiddag när jag kommit hem från jobbet...sprang en mil igår och känner av det i benen idag!

Ja, då var det lördag igen och jobbedag...har nu jobbat varje lördag sedan mitt schema startade...men så länge det är mycket folk och massa att göra så går tiden fort. Och på tal om folk...jo, de finns i massor...tyskar, danskar...de finns överallt och lite till;-) Men de handlar också, vilket är bra!

Som jag skrev i föregående inlägg så har det blivit lite shopping...mest kläder, både till mig och till barnen...

Men en ny medlem i cultfamiljen har tillkommit, en liten vinägerflaska...På jobbet har jag även gått och tittat/luktat på Paris Hiltons parfym och igår blev den äntligen min!  Den luktar underbart!För ett år sedan så köpte jag en ny mobil, exakt en sådan jag velat ha...innan dess har jag alltid "ärvt" min mans gamla;-) Tyvärr går denna fina mobil och blir stulen, någon väljer att stoppa händerna i mina jackfickor...så nu har jag återigen haft en "gammal" mobil...tills för ett par veckor sedan, då var det dags för en ny igen, och jag kan lova er att denna håller jag hårt i:-)Ha en underbar lördag...här skiner till och med solen!

Hej!!!

Det var ett tag sedan...dessa veckor jag varit borta har mestadels bestått av arbete...
Men det börjar nu lida mot sitt slut, jobbar bara nästa vecka sedan har även jag semester, kan lova er att jag längtar så.
Lite småturer har vi ändå hunnit med, igår åkte jag och maken själva till Malmö medan mina underbara föräldrar hade barnen. Vi hade en mysig dag, strosade omkring, fikade och shoppade. Det blev lite kläder från Gina tricot och en ny snygg klocka. Jag har inte använt klocka sedan våran dotter föddes...fråga mig inte varför...Vi har nu även börjat våran nedräkning till våran resa som går av stapeln exakt om en vecka...då beger vi oss ner till Kroatien, vilket ska bli otroligt skönt! Ny resväska är inhandlad(limegrön!)...två nya bikinisar...kläder...och massa annat skoj...blir lite shoppat när man jobbar på Lindex;-)

Ha en mysig kväll alla så hörs vi!

RSS 2.0