Längtar...

Vi står fortfarande utan kök...ja, eller allt är i princip klart, det vi väntar på nu är att bänkskiva skall levereras så att hällen och ugnen kan monteras!

Jag är ingen person som bakar ofta, men nu känner jag verkligen för det...när jag inte kan! Jaja, snart får jag änvändning av min fina nya bok...

Lånad från adlibris.se

Bänkskiva beräknas komma den 28/5, alltså "bara" två veckor till! Jag längtar...

Ha en bra dag!

Kramis

Ny hylla!

Fick ett litet mail häromdagen från designonline.se, där de fram till den 6/5 har fri frakt. Jag slog därför till och beställde mig en stringhylla i svart som skall monteras i köket, bredvid kyl och frys. Behövde något på väggen, hade tidigare hyllor från IKEA, men ville nu har något nytt!


Tanken är att det ska stå lite fina muggar och skålar där, helt enkelt bara för syns skull!

Ha en fortsatt trevlig tisdag!

Måndag

Helgen går fort, när man har roligt. Helgen spenderades i Göteborg på tu man hand, det var dags för tävling igen! Men som sagt, helgen gick fort och söndagen spenderades i soffan. På söndagar brukar vi ha filmkväll hela familjen, vi hyr någon äventyrsfilm som passar alla. Denna gång föll valet på "Avatar", lite osäkra var vi allt, men den var helt ok.

Idag är det då återigen måndag, jobbar hela veckan lång. Köket står just nu stilla i väntan på bänskivan som beräknas anlända den 28 maj, så fram tills dess finns det tyvärr inget att göra. Till vår glädje har vi i alla fall en kokplatta att laga mat på(Tack Tina) och underbara föräldrar som bjuder titt som tätt.

Ha en bra start på veckan!

RSS 2.0