Längesen...

Usch...har tyvärr inte haft tid att blogga så mycket sista tiden. Har precis avslutat en praktikperiod på fem veckor med massa planering och reflektion. Men som att det inte är nog, har givetvis högskolan ännu mer att "erbjuda". Gårdagen innehöll en muntlig examination som även skulle lämnas in skriftligt(vilket jag helt hade missat), så jag fick snällt sätta mig och skriva så fort jag kom hem.
Idag har dagen spenderats med basgruppen, vi hade till uppgift att skriva en grupptentamen, mycket svårt när sex starka viljor skall bli hörda. Bara vi blir godkända, det är det som räknas, för någon omtenta har vi inte tid med, nästa vecka är det C-uppsats som gäller.
I helgen var jag på fest och jag kan erkänna att det sällan händer. Var direkt ingen rolig fest, men jag är en person som gärna vill att det händer lite och gärna att lite "lekar" utförs(singstar). Bättre nästa gång förhoppningsvis:-)
I helgen köpte jag även mig en fin vas från Iittala, den har jag länge gått och sneglat på, nu är den då äntligen min. Har även hunnit med en tur till IKEA där det inhandlades diverse saker till lillkillens rum som vi har byggt ut, bilder kommer senare. Vi hade nämligen en bastu bakom vårt nu renoverade duschrum, detta blev ett tomrum som vi gjorde till ett större barnrum. Låter konstigt men har blivit en mycket bra lösning.
Nu ska jag åter snöra på mig joggingskorna och ge mig ut i vårvädret, för visst börjar det smyga fram? Eller vad säger ni? Ha en fortsatt trevlig dag!

Vasen inhandlades på IKEAMin fina IittalavasVåren är här...

Äntligen...våren verkar ha kommit till de södra delarna i vårat land...för norröver är det tvärtom. Har precis återvänt hem efter ett par dagar i Sälen, och där fanns det snö kan jag lova. Inga brutna ben, endast lite värk i vaderna och ett och annat blåmärke, men då endast efter ett par för trånga pjäxor;-)Efter en promenad med hunden återvände jag med lite kvistar att fästa mina inköpta fjädrar i...fint!
Nu ska jag ta på mig löparskorna och ge mig ut i det vackra vädret, sen lär jag stupa i säng...är en trött individ efter en fjällresa med 29 glada femtonåringar:-)
Trevlig lördag på er!


Inte bättre idag heller...

Är det inte snö är det...regn, regn och regn, har vi inte fått nog nu...SOL, är vad vi vill ha nu...Men tills den väljer att titta fram
fram lägger jag upp en härlig bild från sportlovet. Barnen fick följa med sin morbror ut på isen och se hur man isfiskar.
 
De tyckte det var så spännande.

Idag väntar lite läsning, planering för den kommande veckan och en härlig joggingtur...Varför...

När jag vaknade idag möttes jag av en mindre rolig syn. Tittade ut genom fönstret och ser snön falla, varför? Jag som trodde att våren äntligen var på väg. Jag vill kunna använda min converse och min vårjacka nu, vill inte frysa mer.
Idag blir det helt enkelt att stanna inne, en perfekt "kanelbullebakdag" med barnen. Måste även börja måla i Antons rum. Vi har nämligen byggt ut rummet så det blir lite större. Så visst finns det alltid något att göra;-)
Har även nu på morgonen roat mig med att fotografera lite. Ha en trevlig helg alla!
 


Äntligen...

Ja, äntligen har jag blivit färdig med tavlan ovanför sängen. Vissa saker tar sin tid, tyget som är Marimekko, köptes i somras och har sedan dess legat vikt i garderoben. Men nu äntligen fick jag iväg min käre make att köpa lite material och vips! Ursäkat den dåliga bildkvalitén, tagen med mobil...


RSS 2.0